Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Maker van Geluk" by Anne Netelenbos " Book PDF Kindle ePub Free

Maker van Geluk

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Maker van Geluk
  • Author : Anne Netelenbos
  • Release Date : January 10, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,Romance,Suspense,
  • Pages : * pages
  • Size : 473 KB

Description

Zou jij moorden voor liefde? Of je ziel en zaligheid ervoor op het spel zetten?

Met zijn charmes blijft de psychopathische Benjamin onder de radar, maar achter zijn gladde façade gaat een gekwelde man schuil die in zijn ziel zijn dromen en angsten deelt met hellehond Cerberus.

Hij siste verwijtend. Alsof jij nooit je tanden zet in een prooi die je toegeworpen wordt. Opgewonden likte hellehond met zijn ruwe tong het speeksel van zijn bovenlip. En aangezien jij altijd krijgt waar je je zinnen opgezet hebt, zal ze voor eeuwig de jouwe zijn. Hij glimlachte gelukzalig. Met haar zal ik nooit meer eenzaam zijn, en eindelijk gelukkig. Gelukkig word je nooit. Hij liet zijn hoofd zakken en zocht naar adem. Nooit? Nooit! Woedend balde hij zijn vuisten.

De sprankelende Bente voelt zich verloren in een wereld gericht op uiterlijk en succes. Verlangend naar erkenning valt ze voor de man met de staalblauwe ogen en het ravenzwarte haar. Totdat ze voor hem op de vlucht moet. Maar zelfs aan de andere kant van de wereld weet hij haar te vinden.

Rond haar mond vormde zich een vastberaden trek. En toch, hij had niets over haar te zeggen. Ze was verantwoordelijk voor haar eigen leven, de maker van haar eigen geluk. Zo was het toch, of niet dan? Ze slikte zenuwachtig. Beter zelf je eigen weg zoeken en de mist ingaan, dan je door een ander op een dwaalspoor laten zetten. Zoals door een Benjamin. Ook hem zou ze los moeten laten, maar zo eenvoudig was het niet om tegen wil en dank haar brandende hart te moeten doven.

Bente moet keuzes maken. Benjamin heeft al gekozen. Uiteindelijk lacht het geluk hen toe: bij leven en in de dood.

Maker van Geluk, een psychologische thriller over maakbaarheid, eenzaamheid en ons verlangen naar onvoorwaardelijke liefde.


Free Books Download "Maker van Geluk" PDF ePub Kindle